Liky Facebook Marketingtool

Een volledig geautomatiseerde Facebook Analyse Tool voor bedrijven, met een spaarfunctionaliteit voor consumenten. Koppel een Facebookpagina aan je Liky account, en alle data wordt volledig geautomatiseerd weergegeven in een dashboard. Aan de hand van deze data is een spaarsysteem ontwikkeld waarbij gespaard wordt met likes op Facebook.
Dashboard Liky

Facebook API

Een koppeling met de Facebook API is gerealiseerd om de benodigde data te verzamelen. Deze data wordt overzichtelijk weergegeven in het dashboard. Bedrijven beheren een eigen account tegen een maandelijkse betaling, Software as a Service (SaaS). Deze maandelijkse betaling en facturatie is geautomatiseerd. Het platform is ontwikkeld in het PHP framework Laravel.

Gebruikerspagina Liky

Volledig geautomatiseerd

De webapplicatie van Liky heeft 3 stakeholders: de beheerder, de bedrijven en de spaarders. De communicatie tussen deze stakeholders is geautomatiseerd, zoals o.a. welkomstmails, updatemails, beloningmails etc. Beloningen worden automatisch gegenereerd in de vorm van een kortingscode wanneer het juiste aantal likes zijn gespaard. De e-mails zijn html-opgemaakt vanuit een mobile first design.

Update email Liky