Voorraadbeheersysteem Farmcamps

Farmcamps biedt de mogelijkheid om te kamperen op een boerderij. In 10 verschillende provincies in Nederland heeft Farmcamps samenwerkingen met boeren waar je kan verblijven in de vorm van glamping: luxe kamperen zonder zorgen. Om te verblijven op een boerderij kan je kiezen uit verschillende ‘kant en klare’ kampeerarrangementen.
Dashboard Farmcamps

Op maat gemaakt

In de 320 tenten, verdeeld over 19 boerderijen moet voldoende voorraad aanwezig zijn bij aankomst van de gasten. Futy heeft voor Farmcamps een customized voorraadbeheersysteem ontwikkeld. Elke boerderij heeft een eigen account. In dit account managen zij de voorraad van de benodigdheden. Waar voorheen boeren hun voorraadwijzigingen doorgaven via de mail of telefonisch, doen zij dit nu via het voorraad systeem. Dit kan zowel op mobiel, op de tablet als op de computer, vanaf elke locatie.

Farmcamps Mobiel

Kostenbesparend

Farmcamps heeft een Admin Dashboard waarmee ze toezicht houden op de voorraden van alle boerderijen. Hierdoor koopt Farmcamps tegenwoordig scherper in. Ook worden er geen gasten meer teleurgesteld omdat er iets niet op voorraad is. Het voorraadbeheersysteem is ontwikkeld met het PHP framework Laravel en het Javascript framework Vue.js.

Update email Liky